Yılbaşı Hediyesi Benzinli Çakmak
Heryerehediye

Yılbaşı Hediyesi Benzinli Çakmak

P00100901

149,90 TL

Mutlu Yıllaaaar :) Eski yılı geride bırakırken sözlenecek belkide en güzel söz değil midir? Mutlu yıllar.. Belkide en güzel temenni. Mutlu, huzurlu, sevgi dolu bir yıl... Siz bu sene bu güzel dileğinizi sevdiğiniz insana bir Kişiye Özel Çakmak sayesinde vermek ister misiniz? Yılbaşı Hediyesi almak istediğiniz sevdiklerinize özel hissettirin ve sadece onun için üretilecek olan İsim Yazılı Çakmak hediye edin.

Benzinli Çakmak belkide Erkeğe Hediye edilebilecek en şık seçeneklerden bir tanesi. Her elini cebine attığında sizin güzel dileklerinizle karşılaşan sevdikleriniz yüzünde gülümsemeyle sizi hatırlayacak.

Hem şık hem de sadece sevdiklerinize özel Yeni Yıl Hediyeleri Heryerehediye.com'da... Hediye edilebilecek birçok alternatif Yılbaşı Hediyeleri ile sizde sevdiklerinizin her daim aklında kalın.

Yılbaşı ağacı ve 2018 yazısının yanı sıra sizin gönderdiğiniz mesajınız ile hazırlanacak olan Yılbaşı Hediyesi Çakmak tek tıkla kapınıza geliyor. Sevdiklerinize özel hissettirmek için artık daha fazla beklemeyin :)

 

Yılbaşı Hediyesi Benzinli Çakmak Bilinmesi Gerekenler;

  • Benzinli Çakmak üzerine mesajınız lazer ile kazınarak üretilecektir.
  • İsim Yazılı Çakmak metaldir.
  • Benzini bittiğinde kolayca doldurulabilir.
  • Verdiğiniz siparişiniz maksimum 2 günde kargoya verilecektir.
  • Tüm çakmak çeşitlerinde kapıda ödeme mevcuttur.
  • Mutlu Günlerde Kullanın.

Whatsapp Destek Hattı
x
İletişime geçmek için tıklayınız
Tıklayınız