Yilbaşı Hediyesi Aşık Baykuşlar 2li Yastık Seti
Yilbaşı Hediyesi Aşık Baykuşlar 2li Yastık Seti
Yilbaşı Hediyesi Aşık Baykuşlar 2li Yastık Seti
Heryerehediye

Yilbaşı Hediyesi Aşık Baykuşlar 2'li Yastık Seti

P00100558

299,90 TL

Bu sevimli baykuşlar en iyi yeni yıl dileklerini sevdiğinize bizzat iletiyor.
Nasıl mı?1 adet Yilbaşı Hediyesi Aşık Baykuşlar 2'li Yastık Seti alıyorsunuz 1 ini sevdiğinize 1 ini kendinize alıyorsunuz ve her kıvrılıp koltukta içiniz geçtiğinde o yastığa sarılarak örünüzünde onun geçmesi umuduyla uykuya dalıyorsunuz.
yıllar geçtiğinde aynı evde aynı yastıkta uyumaya başladığınız da kişiye özel yastıklarda 2021 deki dileklerinizi gerçekleştirmenin mutluluğuyla size çift olarak eşlik etmeye devam ediyorlar.

Yıllar çabuk geçer ve geçmişe dönüp baktığınızda bi şeyleri hatırlamak gerçekten zor olur tabi elinizde anılar ya da hatıralar yoksa!Bu anılar hatıralar sizi bi anda yıllar öncesinde o dakikaya alır koyar ve an be an hatırlamanızı sağlar.Unutmayacağı bir yılbaşı hediyesi için sevdiğinize Yilbaşı Hediyesi Aşık Baykuşlar 2'li Yastık Seti alabilirsiniz...

Yilbaşı Hediyesi Aşık Baykuşlar 2'li Yastık Seti 2 adet 38 x 38 cm yastıktan oluşmakta olup saten kumaş üzerine en net ve canlı baskı sonuçları veren baskı tekniği ile basılmakta olup tamamen size özel olarak hazırlanmakta olup 2 iş günü içinde adresinize Gönderilmektedir.

Diğer yılbaşı hediyesi alternatifleri için BURAYA tıklayabilirsiniz

Whatsapp Destek Hattı
x
İletişime geçmek için tıklayınız
Tıklayınız