Uçan Sevgililer Aşk Yastığı
Uçan Sevgililer Aşk Yastığı
Uçan Sevgililer Aşk Yastığı
Heryerehediye

Uçan Sevgililer Aşk Yastığı

P00100632

249,90 TL

"Mutluluktan Havaya Uçmak" deyimini her kelimesiyle sonuna kadar yaşayan aşıklar. Sizi düşündük ve sizin için Kişiye Özel Hediye tasarladık. Sevdiğiniz insanın yanındayken ayaklarınız yerden kesiliyor, mutluluktan havalara uçuyorsunuz biliyoruz. Aşk her haliyle nefes kesici, mutluluk verici. Heleki sevdiğiniz insanın yanındayken mutluluk kaçınılmaz. Onun yanındayken hissettiğiniz duygular uçsuz bucaksız, anlatılması imkansız. Size bir sır verelim biz sizi anlıyoruz. İşte bu sebepten size çok özel Sevgililer Günü Hediyeleri tasarlıyoruz :)

Yaklaşan özel gün Sevgililer Günü.. Ama Aşk Yastığı Doğum Günü Hediyeleri, Sevgililer Günü Hediyeleri, Yıldönümü Hediyeleri veya istediğiniz her özel günde hediye edilebilir.

2 küçük kalp balona tutunarak havalanan bu sevimli aşıkların anlatmak istedikleri bir şeyler var tabiki. ''mutluluktan uçuyoruz :)''

Uçan Sevgililer Aşk Yastığı Özellikleri
 

  • Uçan Sevgililer Aşk Yastığı 35 x 50 cm boyutlarındadır.
  • Yastık içi silikonlu elyaf ile doldurulmuş ayrı bir astara sahiptir.Yıkanması açısından oldukça kolaylık sağlamaktadır.
  • Sevgiliye hediye olarak düşünüldüğünde oldukça güzel bir sevgililer günü hediyesi olacak olan bu yastık tamamen sizlere özel olarak isimlerinizle hazırlanmaktadır.
  • Kargoya maksimum 2 günde verilecektir.
  • Yastık çeşitlerinde kapıda ödeme mevcuttur.
  • Mutlu Günlerde Kullanın.


Diğer yastık modelleri için BURAYA tıklayabilirsiniz

Whatsapp Destek Hattı
x
İletişime geçmek için tıklayınız
Tıklayınız