Sonsuzluk Tasarımlı İsimli Erkek Cüzdan
Sonsuzluk Tasarımlı İsimli Erkek Cüzdan
Sonsuzluk Tasarımlı İsimli Erkek Cüzdan
Sonsuzluk Tasarımlı İsimli Erkek Cüzdan
Heryerehediye

Sonsuzluk Tasarımlı İsimli Erkek Cüzdan

P00100921

99,90 TL

Sonsuz aşkınızı en güzel temsil edecek hediyeler heryerehediye.com'da. Aşkınız dillere destan, görenleri kıskandırıyor. Ama korkmayın bu aşkı bitirmeye kimsenin gücü yetmez. Sizin aşkınız hani o filmlerde bahsedilen "Sonsuz Aşk"... Sevdiğinizle yanyanayken zaten herkes birbirinize bakışınızdan aşkınızın boyutunu görüyorlar. Ama sevdiğinize aldığınız Kişiye Özel Hediye cüzdan siz yanında olmasanız bile sevdiğinizin sonsuz aşkla sevildiğini herkese gösterecek. Erkeğe Hediye cüzdan her zaman tercih edilen bir hediye olmuştur. Fakat bizim sunduğumuz İsimli Cüzdan gerek tasarımı gerek size özel olması açısından tercih edilme olasılığı yüzde yüzdür.
Sonsuzluk işareti her daim çok sevilen kolyelere, bilekliklere tasarlanmış bir simgedir. Neden şimdi bir cüzdanın üzerinde olmasın ki? Heryerehediye.com sıradanlığı sevmez sonsuzluk işareti bu seferde cüzdanın üzerinde. Sadece sonsuzluk işaretide değil üstelik isimleriniz ve size özel tarihinizde üzerinde...
Erkek arkaşınıza Sevgililer Günü Hediyesi veya Doğum Günü Hediyesi olarak satın alabileceğiniz İsim Yazılı Cüzdan tek tıkla kapınıza kadar geliyor. Gözlerini üzerinden alamayacağı bu şık hediyeyi sizde en sevdiğinize hediye edebilirsiniz :)
Sonsuzluk Tasarımlı İsimli Erkek Cüzdan Hakkında;
  • Erkek Sevgiliye Hediye cüzdan üzerine lazer işlemi ile özel tasarım sonsuzluk işareti, isim soyisim ve tarih yazılarak üretilecektir.
  • isimli cüzdan Lazer işlemi sayesinden üzerindeki desenler uzun yıllar dayanacaktır.
  • Maksimum 2 günde kargoya verilecektir.
  • Tüm Siparişlerinizde Kapıda Ödeme ile ödeme yapabilirsiniz.
  • Mutlu Günlerde Kullanın.

Whatsapp Destek Hattı
x
İletişime geçmek için tıklayınız
Tıklayınız