Sevgiliye Hediye Kalpli Aşk Ölçer
Heryerehediye

Sevgiliye Hediye Kalpli Aşk Ölçer

P00100635

19,90 TL

Artık kimin daha çok sevdiği gizli kalamayacak.Nasıl mı?Sevgiliye Hediye Kalpli Aşk Ölçer ile artık kimse seni seviyorum yalanını yutmayacak :)

Sevgiliye Hediye Kalpli Aşk Ölçer pilli ya da elektrikli değildir. İçindeki sıvı tamamen insan enerjisi ile etkileşime geçip duygu yoğunluğunuz, heyecanınız ve kalp atışlarınızla doğru orantılı olarak  hareket eder.

Sevgiliye Hediye Kalpli Aşk Ölçeri avucunuzun içinde tutup içindeki sıvının aşkınızın gücüyle adeta yerçekimine meydan okuyup tersi şekilde aktığını göreceksiniz! ops! tabiki o heyecan ve duyguya sahipseniz.

Sevgililer günü hediyesini aldınız onu çok seviyorsunuz ve onun herşeyin en iyisini hakettiğini düşünüyorsunuz! peki gerçekten hakediyor mu?
hediyeyi vermeden önce onu Sevgiliye Hediye Kalpli Aşk Ölçer ile test edip hediyeyi hak edip haketmediğini ölçebilirsiniz. :)

Sevgiliye Hediye Kalpli Aşk Ölçer tamamen eğlence amaçlı üretilmiştir. hediyenizi eğlenceli olanlardan yana tercih etmek istiyorsanız Sevgiliye Hediye Kalpli Aşk Ölçer bunu tam anlamıyla karşılayacaktır.

Diğer hediye alternatifleri için Buraya Tıklayabilirsiniz.

Whatsapp Destek Hattı
x
İletişime geçmek için tıklayınız
Tıklayınız