Matematik Öğretmenlerine Özel Bardak
Matematik Öğretmenlerine Özel Bardak
Matematik Öğretmenlerine Özel Bardak
Heryerehediye

Matematik Öğretmenlerine Özel Bardak

P00100479

119,90 TL

Özel Paketleme İster misiniz:
Kupa bardak Özel Kutu
Standart Koli ile gönderilsin.
DEĞİŞTİR

Kimine göre en karmaşık kimine göre en sevilen ders olan matematik. Zorluk derecesi yüksek, keyif derecesi daha da yüksek. Seveni var sevmeyeni var. Siz matematik dersini sevmesenizde öğretmeninizi elbetteki seviyorsunuzdur. En çok kafa yorulan dersin öğretmeninin elbette her daim güzel bir kahveye ihtiyacı vardır. Siz ona kahvesini özel bir bardaktan içmesini sağlayabilirsiniz. Kişiye Özel Hediye seçeneklerinden en çok satanı olan Resimli Kupa Bardak ürünü öğretmeninizide çok mutlu edecek. Öğretmene Hediye alternatiflerinden en özellerinden biri olan Kişiye Özel Kupa Bardak Heryerehediye.com'da...

Öğretmenler Gününde sizde akılda kalmak istiyorsanız öğretmeninize sabah akşam elinden düşürmeyeceği bir Öğretmenler Günü Hediyesi satın alın. Sabah kahvesini yudumlarken, beş çayını içerken eline alacağı kupa bardak üzerinde kendi fotoğrafını ve sizin özel mesajınızı gören öğretmeniniz sizi her daim gülümseyerek hatırlayacak.

Matematik Öğretmenlerine Özel Bardak bu öğretmenler gününde matematik öğretmeninizin elinden düşürmeyeceği gurur kaynağı olacak.

Matematik Öğretmenlerine Özel Bardak Özellikleri

  • Kupa Bardak 8x10 cm boyutundadır.
  • Seramik olup baskının uzun süre dayanması için ılık suda elden yıkanması tavsiye edilir.
  • Öğretmenler Günü Hediyesi Bardak üzerine göndermiş olduğunuz fotoğraf, mesajınız ve isim soyisim yazılarak Kişiye Özel üretilecektir.
  • Maksimum 2 günde kargoya verilecektir.
  • Kapıda Ödeme Mevcuttur.
  • Mutlu Günlerde Kullanın.

Whatsapp Destek Hattı
x
İletişime geçmek için tıklayınız
Tıklayınız