Kişiye Özel Mesajlı Duvar Saati
Heryerehediye

Kişiye Özel Mesajlı Duvar Saati

P00100640

199,90 TL

DEĞİŞTİR

Sabah kalkar kalmaz aklınıza ilk gelen, akşam yatmadan önce son gelen sevgilinizin sözleri aklınızdan çıkmıyor mu? Sevgiliye söylenen her söz güzel her söz kişiye özeldir. Belki her saniye sevgilinizi göremiyor, sesini duyamıyor olabilirsiniz ama Kişiye Özel Mesajlı Duvar Saati duymak istediğiniz o güzel sözleri hep görmenizi sağlayacak. Sevgilinizi hatırlatan sözler artık her saniye gözünüzün önünde olacak.

Kişiye Özel Mesajlı Duvar saati sizin ve sevgilinizin kullandığı o güzel kelimeleri üzerinde taşıyacak. İyi hissetmek için sadece saate bakmanız yeterli olacak..
En güzel ve en anlamlı hediye arayışlarınız her zaman maneviyatı yüksek hediyeler verdiğiniz karar ile sonuçlanır çünkü bu tarz kişiye özel olarak istenen resmin, yazının yazılabildiği hediyeler hem maneviyatı yüksek anlamlı hem de gösterişten uzak samimi ve ucuzdur.
Hem daha değerli olan hem de ucuz olan bir hediye her zaman hediye seçimindeki en mantıklı karardır. Bu Seçin ister doğum günü hediyesi isterse de sevgililer günü hediyesi olsun çoğunlukla seçim kişiye özel hediyelerden yana olur.
İşte bu Kişiye Özel Mesajlı Duvar Saati de tam bu bahsettiğim özelliklere sahip değerli aman gösterşten uzak mütevazi ama anlamlı bir hediye alternatifi. O sebeple Aradığınız hediyeyi bulmuş olabilirsiniz :)

Kişiye Özel Mesajlı Duvar Saatinin Özellikleri

  • Kişiye özel mesajlı duvar saati 28 cm boyutundadır.
  • Mesajlı Duvar saati 1 adet AA pil ile çalışır.
  • Pil fiyata dahil değildir.
  • Kişiye Özel Duvar saati üzerinde yazılı olan kelimeler değiştirilip kişiye özel hale getirilebilir.
  • Kişiye özel tüm duvar saatlerinde kapıda ödeme mevcuttur.
  • Yazılı Duvar saati siparişi kargoya verilme süresi 2 gündür.
  • Mutlu günlerde kullanın.

Whatsapp Destek Hattı
x
İletişime geçmek için tıklayınız
Tıklayınız