Kişiye Özel İsim Yazılı 2li Rakı Bardağı
Kişiye Özel İsim Yazılı 2li Rakı Bardağı
Kişiye Özel İsim Yazılı 2li Rakı Bardağı
Heryerehediye

Kişiye Özel İsim Yazılı 2'li Rakı Bardağı

P00100880

199,90 TL

Sevdiğinizle geçirdiğiniz o güzel akşamlarınıza şıklık katmaya ne dersiniz? Birlikte geçirdiğiniz eğlenceli akşamlarınız, eğlenceleriniz için tasarladığımız Kişiye Özel Rakı Bardağı tamamen size özel hazırlanıyor. Başbaşa güzel vakit geçirdiğiniz akşamlarınıza, şık sofralarınıza eşlik edecek İsim Yazılı Rakı Bardağı Heryerehediye.com'da...

Sevdiğinize hazırladığınız güzel bir akşam yemeği düşünün, muhteşem bir masa güzel yemekler, siz ve sevdiğiniz... Masanızda sevdiğinize vereceğiniz güzel bir Kişiye Özel Hediye olan rakı bardağınızı bırakın sevdiğiniz görsün. İçtiği rakının bardağında isminin yazılı olduğu Rakı Bardağı masanızda zaten kendisini belli edecek. İşte akşamınıza mutluluk katmak bu kadar kolay :)

Şık tasarımıyla Erkeğe Hediye edilebilecek en güzel rakı bardağı İlginç Hediyeler dende birtanesidir. Sevdiği içeceği ona özel bir bardaktan içen sevdiğiniz her yudumunda sizi hatırlayacak.

Tarihi bu kadar eski bir içeceği içmeninde bir adabı var öyle değil mi?  Rakıyı adabına göre içmek için sizde Farklı Hediyeler den birtanesi olan rakı bardağını sipariş edin :)

Kişiye Özel İsim Yazılı 2'li Rakı Bardağı Özellikleri;

  • İsme Özel Rakı Bardağı 2'li olarak gönderilecektir.
  • Üzerine istediğiniz isimler ve mesajınız lazer işlemi ile kazınarak üretilecektir.
  • Özel lazer işlemi sayesinde üzerindeki desenler uzun yıllar silinmeyecektir.
  • Siparişiniz maksimum 2 günde kargoya verilecektir.
  • Kapıda Ödeme Mevcuttur.
  • Mutlu Günlerde Kullanın.

Whatsapp Destek Hattı
x
İletişime geçmek için tıklayınız
Tıklayınız