Kişiye Özel Yastık Bir Ömür Boyu Sırt Sırta Modeli
Kişiye Özel Yastık Bir Ömür Boyu Sırt Sırta Modeli
Kişiye Özel Yastık Bir Ömür Boyu Sırt Sırta Modeli
Heryerehediye

Kişiye Özel Yastık Bir Ömür Boyu Sırt Sırta Modeli

P00100636

149,90 TL

Sırtınızı yaslayacak bir sırt, kafanızı yaslayacak bir omuz,elinizi ısıtacak bir el varsa yanınızda, o halde çok ama çok şanslısınız demektir. Her çiftte bu imkanlar olmayabilir. Keşmekeşliği alıp başını giden bu hayatta bi çok insan duygularını yitirmiş ve kalbinin değil beyninin sesini dinleyerek eşlerini seçer olmuşlar. ve beyin sesiyle başlayan aşklarda ne bi paylaşım olur ne de destek.

Eğer sizde kalbinizin sesi ile bulduysanız aşkınızı Kişiye Özel Yastık Bir Ömür Boyu Sırt Sırta Modeli sizin aşkınızı ifade edecek bir hediye seçimi olacaktır.Sevgiliye hediye seçerken sadece renge şekle kokuya ve konuya bakmak olmaz.Biraz da alınan hediye de bir mesaj vermek gerekir sevgiliye.

Kişiye Özel Bir Ömür Boyu Sırt Sırta Yastık Modeli 38 x 38 cm boyutlarında olup. İçi astarlı ve çıkarılabilir şekilde silikonlu elyaf ile ayrı olarak hazırlanmaktadır. Bu sayede sadece kılıfı yıkama kolaylığı sunmaktadır. 

Kişiye Özel Bir Ömür Boyu Sırt Sırta Yastık Modeli sevgililer günü hediyesi olarak düşünülebileceği gibi yıldönümü hediyesi ya da doğum günü hediyesi olarakta güzel bir tercih olabilir.

Hatta heryerehediye.com olarak hediyenin özel günlerle sınırlı olmaması gerektiğini ve hediye için en güzel zamanın, içinizden geldiği an olduğuna inanıyoruz. 

Diğer sevgiliye hediye alternatifleri için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Whatsapp Destek Hattı
x
İletişime geçmek için tıklayınız
Tıklayınız