Kayı Boyu Logolu Erkek Cüzdan
Kayı Boyu Logolu Erkek Cüzdan
Kayı Boyu Logolu Erkek Cüzdan
Kayı Boyu Logolu Erkek Cüzdan
Heryerehediye

Kayı Boyu Logolu Erkek Cüzdan

P00100923

99,90 TL

Erkek arkadaşınıza, babanıza veya sevdiklerinize özel bir hediye arayışı içindeyseniz işte size çok özel tasarıma sahip Kişiye Özel İsimli Erkek Cüzdan. Özel tasarım diyoruz çünkü üzerinde çok özel tasarım kayı boyu simgesi ve sevdiğinizin isim soyismi yazılarak üretilecektir.

Kayı boyu Oğuzların Bozok koyundan, Osmanlılarında mensup olduğu boydur. Kayı kelimesi, "kuvvet ve kudret sahibi" demektir. Simgesi, iki ok bir yaydır.

Sizde bu kadar özel anlamı üzerinde taşıyan Kişiye Özel Hediye cüzdanı sevdiklerinize özel hale getirtebilir ve hediye edebilirsiniz.

Sadece üzerinde ki anlamlı tasarımı sayesinde bile çok şık duran bu Erkeğe Hediye isimli cüzdan cüzdan aynı zamanda sevdiklerinizin ismini üzerinde taşıyarak daha da anlamlı hale geliyor. En şık  Cüzdan olma adayı İsim Yazılı Cüzdan heryerehediye.com'da...

Özel zevkleri olan, şıklığıyla zaten bir marka olan sevdiklerinize Kişiye Özel Cüzdan sipariş edin. Gerisini bize bırakın. Kapınıza kadar getirip sevdiklerinizin mutluluğuna şahit olalım :)

Kayı Boyu Logolu Erkek Cüzdan Özellikleri;

  • Erkeğe hediye İsimli Cüzdan üzerine lazer işlemi ile özel tasarım kayı boyu logosu ve İsim soyisim yazılarak üretilecektir.
  • Lazer işlemi sayesinden üzerindeki desenler uzun yıllar dayanacaktır.
  • Kapıda Ödeme Mevcuttur.
  • Mutlu Günlerde Kullanın.

Whatsapp Destek Hattı
x
İletişime geçmek için tıklayınız
Tıklayınız