Atatürk Portreli İsimli Erkek cüzdan
Atatürk Portreli İsimli Erkek cüzdan
Atatürk Portreli İsimli Erkek cüzdan
Atatürk Portreli İsimli Erkek cüzdan
Heryerehediye

Atatürk Portreli İsimli Erkek cüzdan

P00100922

99,90 TL

Sevdiğiniz insanın en özel zamanlarında yanındaydınız. Birlikte çok fazla anınız var. Onu en iyi siz tanıyorsunuz. Nelerden hoşlanır? Neler onu mutlu eder? En iyi siz biliyorsunuz. Aslında tanımasanız bile hediye ettiğinizde üzerindeki desene bakarak zaten mutlu edecek bir hediye alternatifi ile karşınızdayız. Evet yanlış duymadınız diğer hediyelerin içerisinden açık ara fark ile ortaya çıkan bu Atatürk Portreli Erkek Cüzdanı üzerinde aynı zamanda sevdiğinizin isim ve soyisminide taşıyacak. İsimli Cüzdan bu açılardan diğer cüzdanlardan çok daha şık duracaktır.

Erkeğe Hediye almak üzere arayış içerisindesiniz ve şık alternatifler kovalıyorsunuz. İşte tam şuanda aradığınız hediyeye ulaşılıyor :)

Klasik cüzdanlardan çok farklı olan bu Kişiye Özel Cüzdan; Sevgililer Günü Hediyesi veya Doğum Günü Hediyesi olarak sevdiklerinize hediye edilebilecek kadar özeldir.

Daha fazla anlatmak için gerek duymadığımız zaten kendisi ilk bakıldığında şıklığıyla, tasarımıyla, deseniyle tercih edilen ilk hediye olan Sevgiliye Hediye cüzdan heryerehediye.com'da :)

 

Atatürk Portreli İsimli Erkek Cüzdan Bilinmesi Gerekenler;

  • Erkeğe hediye İsimli Cüzdan üzerine lazer işlemi ile özel tasarım kayı boyu logosu ve İsim soyisim yazılarak üretilecektir.
  • İsimli cüzdan Lazer işlemi sayesinden üzerindeki desenler uzun yıllar dayanacaktır.
  • Maksimum 2 günde kargoya verilecektir.
  • Kapıda Ödeme Mevcuttur.
  • Mutlu Günlerde Kullanın.

Whatsapp Destek Hattı
x
İletişime geçmek için tıklayınız
Tıklayınız