Askere Hediye Siyah Asker Künyesi
Heryerehediye

Askere Hediye Siyah Asker Künyesi

P00100817

99,90 TL

Kırmızı ay yıldızı ve siyah zeminiyle çok dikkat çekici ve başarılı bir tasarıma sahip olan Askere Hediye Siyah Asker Künyesi askere gidecek olan yakınınız için alınabilecek en güzel asker hediyelerinden biri.

Askere giden oğlunuza ya da sevgilinize her ne kadar özlem ve hasret çekecek olsanızda onun bu vatani görevinde hissettiğiniz gurur ve onuru ona bu asker künyesi ile anlatmanız mümkün olacak.

Askerlerde 2 künye olur artık bu künye ile sayı 3 e çıkacak. Dilerseniz künyenin aynısından 1 adette kendiniz için alıp askerinize olan hasret ve özleminizi bir nebze de olsa hafifletebilirsiniz. Her türk erkeğinin kendine olan özgüveni ve vatan sevgisini belki de askerliğine bağlamak yanlış olmaz ancak askerde çekilen özlem ve hasretinde başka hiç bir hasrete benzemediğini de söyleyebiliriz.

Askere hediye göndermek ona her zaman aklınızda olduğunu onu her zaman düşündüğünüzü, özlediğinizi anlatmanın en güzel ve anlamlı yöntemidir.
Onu hem yaptığı görevde daha huzurlu hem de daha güçlü kılacaktır.
askere hediye de bir çok alternatif mevcut olup diğer asker hediyesi alternatiflerine de Askere hediyeden ulaşabilirsiniz.

Askere Hediye Siyah Asker Künyesi Özellikleri

  • Bu Asker künyesi boyutları 3,2 x 5 cm'dir.
  • En net ve kaliteli sonuçlar veren baskı tekniği ile baskı alınan Askere Hediye Siyah Asker Künyesi canlı renklere sahiptir.
  • Tüm askere hediye ürünlerimizde olduğu gibi bu asker künyesi de kişiye özel olarak hazırlanmaktadır.
  • Zincir boyutu standart asker künyesi ölçülerindedir.
  • Sipariş verirken askerinizin ismini yazıp satın al butonuna tıklayıp yönlendirmeleri takip etmeniz yeterlidir.
  • Resimli asker künyeleri de mevcut olup diğer asker künyesi modellerine göz atabilirsiniz.
  • Hayırlı teskereler :)


 

Whatsapp Destek Hattı
x
İletişime geçmek için tıklayınız
Tıklayınız