Askere Hediye Patlayan Kutu Künye Seti
Askere Hediye Patlayan Kutu Künye Seti
Askere Hediye Patlayan Kutu Künye Seti
Askere Hediye Patlayan Kutu Künye Seti
Heryerehediye

Askere Hediye Patlayan Kutu Künye Seti

P00100681

249,90 TL

Asker künyesiz askere hediye patlayan kutu mu olur dedik ve askerlere özel tasarladığımız patlayan kutumuzun içine asker künyesi koyup kombinledik. Çokta güzel oldu :)

Asker yolu beklemek askerlikten daha zordur derler gerçekten de öyledir özellikle de zamanının büyük bi bölümünü beraber geçiren sevgililer için bu çok daha zor olur.
Biz de bunu düşünerek hem yarenlere hem de askerlere hazırlanabilecek bu ürünü tasarladık.

içine bir de askerlerin olmazsa olmazı bi künye koyduk. Askerinizin boynundaki künyeden bir adette sizde olsun. hem de fotoğraflı bir künye :) Askere Hediye olarak düşündüğümüz patlayan kutumuz sizlerle.

Peki Patlayan kutu nedir size kısaca bunu anlatalım isterseniz. patlayan kutunun içinde neler var el emeği patlayan kutu nasıl yapılır patlayan kutunun ölçüleri ve malzemesi nedir.

Patlayan Kutu Nedir

Patlayan Kutu Diğer hediye kutularının aksine kenarları birbirinden bağımsızdır.

Kenarları bir arada tutan tek şey kapaktır. Kapak açıldığında patlayan kutumuzun kenarları birbirinden bağımsız olduğu için adeta bir çiçek gibi yanlara doğru açılır ve şaşırtıcı bir etki yaratır. Boyutları 11 x 11 x 11 cm dir.

Patlayan kutumuzu diğer kutulardan ayıran tek fark açılması değil aynı zamanda katlarıdır.
Patlayan Kutu 3 kattan oluşur ve 3 katın 4 kenardan toplamda 12 adet kenarı olmaktadır.
Bir de taban kısmı bulunmaktadır. Bu kısımları sayısal olarak belirtiyorum çünkü bu alanların herbiri sizin fotoğraflarınızla doldurulmakta ve toplamda 12 adet fotoğraf ve bir adette taban kısmına mesaj yazılabilmektedir. Aynı zamanda kutunun kapağında da kutumuzla uyumlu olacak renklerde ve asker konseptine uygun bir şekilde bir tasarım mevcut olup, kapak kısmına da istediğiniz bir mesajı ismi ya da tarihi yazdırabilirsiniz.

Patlayan Kutumuzu satın almak için yapmanız gereken taban ve kapak kısmındaki yazıları belirledikten sonra satın al tuşuna tıklayıp 12 adet fotoğrafınızı yüklemenizdir.

Patlayan kutunun içine koyabileceğiniz diğer hediye çeşitlerimize de BURADAN göz atabilirsiniz.

Diğer patlayan kutu modellerimize göz atmayı unutmayın.
 

Whatsapp Destek Hattı
x
İletişime geçmek için tıklayınız
Tıklayınız