Askere Hediye Patlayan Kutu Çakmak Seti
Askere Hediye Patlayan Kutu Çakmak Seti
Askere Hediye Patlayan Kutu Çakmak Seti
Askere Hediye Patlayan Kutu Çakmak Seti
Askere Hediye Patlayan Kutu Çakmak Seti
Askere Hediye Patlayan Kutu Çakmak Seti
Heryerehediye

Askere Hediye Patlayan Kutu Çakmak Seti

P00100682

94,90 TL

En sıradışı hediyelerimizden biri olan patlayan kutumuzu asker tasarımıyla askerlere özel hale getirdik ve askere özel tasarlanmış 2 taraflı bir çakmak ile kombinledik. Askerlerin en olmazsa olmazlarından biri olan çakmak tabiki askerlik süresi boyunca askerlerin silahtan sonra elinde en çok tuttukları şeydir muhtemelen. Askere Hediye olarak planladığımız Askere Hediye Patlayan Kutu Çakmak Seti düşünmeden alınabilecek en farklı asker hediyelerinden biri olmaya aday.

Askerde hasratte özlem de hat safhada olunca yardımlarına tabiki fotoğrafınız isimlerinizin ve bir de mesajınızın yer aldığı çakmak bir nebze de olsa onu rahatlatacaktır.

Asker tasarımlı patlayan kutumuz ile birlikte verildiğinde ise tamamiyle şok etkisi yaratacak olan çok şaşırtıcı bir hediye haline gelmiş olacaktır.

İster askerdeki sevgiliye isterseniz de askerden asker yolu bekleyen sevgiliye alınabilecek güzel ve anlamlı bir hediye alternatifidir.

Patlayan kutumuzun ölçüleri 11 x 11 x cm dir.
 

Patlayan Kutu Nedir

Patlayan Kutu Diğer hediye kutularının aksine kenarları birbirinden bağımsızdır.
Kenarları bir arada tutan tek şey kapaktır. Kapak açıldığında patlayan kutumuzun kenarları birbirinden bağımsız olduğu için adeta bir çiçek gibi yanlara doğru açılır ve şaşırtıcı bir etki yaratır.

Patlayan kutumuzu diğer kutulardan ayıran tek fark açılması değil aynı zamanda katlarıdır.
Patlayan Kutu 3 kattan oluşur ve 3 katın 4 kenardan toplamda 12 adet kenarı olmaktadır.
Bir de taban kısmı bulunmaktadır. Bu kısımları sayısal olarak belirtiyorum çünkü bu alanların herbiri sizin fotoğraflarınızla doldurulmakta ve toplamda 12 adet fotoğraf ve bir adette taban kısmına mesaj yazılabilmektedir. Aynı zamanda kutunun kapağında da kutumuzla uyumlu olacak renklerde ve asker konseptine uygun bir şekilde bir tasarım mevcut olup, kapak kısmına da istediğiniz bir mesajı ismi ya da tarihi yazdırabilirsiniz.

El yapımı Patlayan Kutumuzu satın almak için yapmanız gereken taban ve kapak kısmındaki bilgileri belirledikten sonra satın al tuşuna tıklayıp 12 adet fotoğrafınızı yüklemenizdir.

Patlayan kutunun içine koyabileceğiniz diğer hediye çeşitlerimize de BURADAN göz atabilirsiniz.

Diğer patlayan kutu modellerimize göz atmayı unutmayın.

Whatsapp Destek Hattı
x
İletişime geçmek için tıklayınız
Tıklayınız