Anneler Günü Hediyesi Notlu Duvar Saati
Anneler Günü Hediyesi Notlu Duvar Saati
Anneler Günü Hediyesi Notlu Duvar Saati
Heryerehediye

Anneler Günü Hediyesi Notlu Duvar Saati

P00100744

199,90 TL

Bizim kendimizle alakalı aklımızından bile geçmeyen onlarca ufak tefek şey annelerimizin en büyük endişeleri olabiliyor bazen. O kadar çok akıllarını meşgul ediyoruz ki annelerimizin düşündükleri şeylerin %90 ında evlatları yer alıyordur muhtemelen.

üşür mü? Arkadaşları kim? Nereye Gidiyor? üstü açıldı mı? O arayan kimdi? gibi onlarca şeyin altında bize zararı olma ihtimallerini bütün gün hesaplar dururlar.

Çünkü Sonsuz sevgi bunu gerektirir. Annelerin evlatlara olan sevgilerini ölçmek mümkün değildir. peki biz onları ne kadar seviyoruz? Tabi ki tarif edilemez onlara olan sevgimiz, yaş ilerledikçe de annelerin kıymeti çok çok daha fazla bilinir. 

Kıymetlerini hayattalarken bilmeniz onları mutlu etmeye çalışmanız yapabileceğiniz tek şey o sebeple en azından anneler gününde onları küçük ama maneviyatı büyük hediyelerle mutlu etmek en güzeli.
Bizde annelerin evlatları için endişelendikleri konuları işleyen bir tasarım anneye özel duvar saati tasarladık. Bu kişiye özel duvar saati ile annenizin size sürekli tembihlediği konuları saate yazdırmanız mümkün!

Heryerehediye.com olarak siz değerli müşterilerimizin talep ve beğenilerine uygun onlarca model yapmaya devam edeceğiz. Fotoğraflı saatler, mesajlı saatler, tarihli ve tamamen size özel saatlerimize göz atmak için BURAYA tıklayabilirsiniz


Anneler Günü Hediyesi Notlu Duvar Saati Özellikleri

 

  • Anneler günü hediyesi notlu duvar saati 28 cm çapındadır
  • Kişiye özel duvar saatleri 5 mm kalınlıkta mdf kaplama ahşap üründen imal edilmektedir
  • Duvar saatlerimiz 1 adet AA kalem pil ile çalışmaktadır
  • Sipariş vermek için yukarda belirtilen 8 adet size özel not kısmını yazmanız gerekmektedir.
  • Kişiye özel duvar saatleri üretim süreci 2 iş günüdür

Whatsapp Destek Hattı
x
İletişime geçmek için tıklayınız
Tıklayınız