12 Fotoğraflı Patlayan Kutu - Explotion Box
12 Fotoğraflı Patlayan Kutu - Explotion Box
12 Fotoğraflı Patlayan Kutu - Explotion Box
12 Fotoğraflı Patlayan Kutu - Explotion Box
12 Fotoğraflı Patlayan Kutu - Explotion Box
Heryerehediye

12 Fotoğraflı Patlayan Kutu - Explotion Box

P00100189

199,90 TL

Sevdiğiniz kişiye kapağını açınca patlayan sürpriz bir kutu ile anılarınızı hediye etmeye ne dersiniz?Patlayan Kutu En Özel Hediyelerimizden olup seri üretimi olmayan tamamen el yapımı üretilen bir üründür?

12 Fotoğraflı Patlayan Kutu göndermiş olduğunuz fotoğraflar ile hazırlanacak olup en güzel sevgililer günü hediyelerinden biri olacaktır.Farklı İstek ve talepleriniz için bize whatsapp hattımızdan 05434747673 ya da mail adreslerimizden [email protected] bize ulaşabilirsiniz.

12 Fotoğraflı Patlayan Kutu yaklaşık 11x11x11 cm boyutlarında olup fon kartondan el yapımı olarak hazırlanmaktadır. Üzerine bize göndermiş olduğunuz fotoğraflarınız kaliteli parlak fotoğraf kağıdına baskı alınarak yerleştirilmektedir.

Not:Kutu gerçek anlamda patlamamaktadır.Diğer Kutuların aksine durağan değil kapağının kaldırılması ile bağımsız 4 kenarının yanlara açılıp şaşırtıcı bir etki yaratmasından dolayı patlayan kutu adı verilmektedir.

Kapıda ödeme seçeğini bulunmaktadır.

Kupa bardaklı patlayan sürpiz kutumuza buradan ulaşabilirsiniz.
 

Patlayan Kutu Nedir?
Patlayan Kutu Tamamen El emeği olarak hazırlanan bir hediyedir. Pahaya değil maneviyata değer veren sevdiği için özel olarak bir şeyler hazırlansın isteyen kişiler için çok ama çok ideal bir hediyedir.

Patlayan Kutu Siyah Kırmızı fon Kartonların Tamamen el emeği ile kesilip,biçilip sizin fotoğraflarınız yerleştirilerek hazıralan bir kutudur.

Patlayan Kutunun kenar ve taban kısımları birbirinden bağımsız sadece taban kısmından bağlantılı şekilde tasarlanmıştı. Bunun amacı ise kutunun kapağının açılmasıyla birlikte kutunun çiçek gibi açılmasını sağlayıp Süpriz yapılan kişiye adeta şok etkisi yaratmaktır.

  • Patlayan Kutunun Boyutları Yaklaşık 11 x 11 x 11 cm dir.
  • Patlamadan kasıt kesinlikle sesli ve zararlı bir patlama değil sadece diğer kutuların aksine kenarlara dağılması ve içindeki hediyenin direk sunumunu yapmasıdır
  • Patlayan Kutu 3 Kat ve kapaktan oluşmaktadır.
  • Estetik bir paketleme yapılarak gönderilmektedir.
  • Bu Modelin içine Kişiye özel fotoğraflı Asker Künyesi de dahildir.
  • Patlayan kutu tamamen elmaslarla süslü bir gerdanlıktan bile daha dikkat çekici bir hediyedir :)
  • Diğer patlayan Kutu  modellerine fiyat kısmının altındaki seçeneklerden ulaşabilirsiniz.


 

Whatsapp Destek Hattı
x
İletişime geçmek için tıklayınız
Tıklayınız