Yılbaşı Hediyesi Ayrılmayan Dostlara Özel Duvar Saati
Heryerehediye

Yılbaşı Hediyesi Ayrılmayan Dostlara Özel Duvar Saati

P00100902

199,90 TL

Biten senenin en çok konuşulan konusu yine siz ve dostluğunuzdu dimi? Siz ve kankanız yine hekesi dosluğunuz ile kıskandırdınız. Sizi çekemeyenler yine hakkınızda konuşmakla kaldılar. Bırakın kalsınlar. Bırakın kıskansınlar. Siz yine dostluğunuzu bu senede tam hızla devam ettirin. Herkesi kıskandırmaya devam edin. Hatta aldığınız Yılbaşı Hediyesi ile bu kıskançlığı kat ve kat arttırın. Size öyle güzel Kişiye Özel Hediyeler tasarladık ki, tamda siz ve kankanıza layık...

Yılbaşı gecesi herkes sıradan hediyeleri birbirine hediye ederken siz İsim Yazılı Duvar Saati ile farkınızı ortaya koyun. Hediye ettiğiniz sevdiklerinize özel olarak hazırlanacak olan Mesajlı Duvar Saati her bakıldığında sizi hatırlatma garantilidir.

2018'i güzel karşılamak sizin hediyenizle artık mümkün. Bu sene diğer senelerden çokda farklı olmayacak aslında. Siz yine dostluğunuzla göz dolduracak, güzel anılara birlikte şahitlik edeceksiniz. Peki size birde Arkadaşa Hediye Duvar Saati eşlik etsin istemez misiniz?

Arkadaşa özel tasarlanan Duvar Saati en sevimli iki arkadaşı, isimlerinizi ve mesajınızıda üzerinde taşıyor. Sizi hiçbir zaman unutturmayacak bir Yılbaşı Hediyesi Duvar Saati :)

 

Yılbaşı Hediyesi Ayrılmayan Dostlara Özel Duvar Saati Özellikleri;

  • Kişiye Özel Duvar Saati 28 cm boyutundadır.
  • Duvar Saati 1 adet AA pil ile çalışır.
  • Pil fiyata dahil değildir.
  • Yılbaşı Hediyesi Duvar Saati üzerine mesajınız ve isimleriniz yazılarak üretilecektir.
  • Maksimum 2 günde kargoya verilecektir.
  • Duvar Saati kapıda ödeme ile satın alınabilir.
  • Mutlu Günlerde Kullanın.

Whatsapp Destek Hattı
x
İletişime geçmek için tıklayınız
Tıklayınız