2 Resimli Sihirli Kupa Bardak
Heryerehediye

2 Resimli Sihirli Kupa Bardak

P00100027

249,90 TL

Özel Paketleme İster misiniz:
Kupa bardak Özel Kutu
Standart Koli ile gönderilsin.

İlk başta sıradan siyah , içine sıcak içecek koyulduğunda mucizevi bir sihirli kupa bardak sahibi olmak ister misiniz? Sihirli Kupa Bardak göndermiş olduğunuz resim ile hazırlanacak olup sevdiklerinize verebileceğiniz en sihirli hediyelerden biri olacaktır. Hediye demek sürpriz demektir şaşırtmak demektir ve şaşırma kelimesinin somutlaşmış hallerinden biri olan bu sihirli kupa ile sevdiklerinizi şoka sokmak sizin elinizde.

Bu sihirli kupa bardaklar ile ister sevdiğiniz kişiye romantik ve sihirli bir sürpriz yapabilirsiniz isterseniz samimi olduğunuz arkadaşınızı trolleyebilir ve şakalayabilirsiniz. Sihirli kupa bardaklar ile her türlü sürpriz yapmak sizin elinizde. Ve inanın gerçek anlamda modası geçmeyecek ve her zaman en çok şaşırtan hediyeler listesinde en başta olacak olan bir seçenektir bu sihirli kupa bardak.

Sevgililer günü hediyesi ya da doğum günü hediyesi olarak tüm sevdikleriniz için değerlendirilebilir bir seçenek. Sevgiliye hediye ya da arkadaşa hediye olarak alınabilecek olan bu sihirli kupa bardaklar ile sevdikleriniz her yudumda o sihirli anı hatırlayacak. Sırf bu bile sihirli kupa bardağı en güzel hediye seçeneklerinden biri yapmıyor mu sizce de?

Sihirli Kupa Bardak 8 x10cm boyutlarında olup seramik malzemeden üretilmektedir. Uzun baskı ömrüne ve parlak mükemmel sonuçları sağlayan baskı teknikleri ile tamamen kişiye özel olarak hazırlanmaktadır.

sitemizde satılan tüm kupa bardak modellerinin sihirli kupa bardak seçeneği mevcuttur.

Whatsapp Destek Hattı
x
İletişime geçmek için tıklayınız
Tıklayınız