Star Master Gece Lambası
Star Master Gece Lambası
Star Master Gece Lambası
Star Master Gece Lambası
Heryerehediye

Star Master Gece Lambası

P00100648

34,90 TL

Odanızı ışıklandıran gece lambasında farklılık arıyorsanız işte size muhteşem bir ürün, Star Master Gece Lambası... Çok özel bir ürün olan Gece Lambası farklı farklı renklerin ışık kümesi halinde hareket etmesiyle odanızı hareketlendirecek şekilde tasarlandı.

Farklılık arayışındaysanız kendi odanıza renk katacak, ama eğer bir bebek sahibiseniz bahsettiğimiz Gece Lambası tamda aradığınız ürün olacak.

Odanızı romantik ve huzur verici bir hale getirip adeta terapi yapar gibi rahatlatacaktır. Bebeğinizi hipnotize edercesine derin uykulara daldıracak olan Star Master bebek odaları içinde oldukça güzel bir ürün olacaktır.

Odanızın havasını tamamen değiştirecek olan Işıklı Gece Lambası ürününü ister Arkadaşa Hediye olarak ister Sevgiliye Hediye olarak istersenizde kendinizi şımartmak için sipariş verebilirsiniz.

Star Master Gece Lambası

3 adet AA pil ile çalışmakta olup odanızızı adeta bir galaksiye çevirmenizi sağlayan minik ama becerikli bir ürün star master.

Projeksiyonun atası sayılan bu ürünün içinde 1 adet sarı renk led bulunmaktadır...Bunun yanında da 3 adet rgb yanıp sönen led vardır.

Siparişiniz maksimum 2 günde kargoya verilecektir.

Kapıda Ödeme Mevcuttur.

Mutlu Günlerde Kullanın.

Diğer ilginç ürünler için buraya tıklayabiliirsiniz.

Whatsapp Destek Hattı
x
İletişime geçmek için tıklayınız
Tıklayınız