Sevgiliye Kalp Kutuda Çikolata Seti
Sevgiliye Kalp Kutuda Çikolata Seti
Sevgiliye Kalp Kutuda Çikolata Seti
Sevgiliye Kalp Kutuda Çikolata Seti
Heryerehediye

Sevgiliye Kalp Kutuda Çikolata Seti

P00100719

94,90 TL

Şuana kadar bildiğiniz tüm hediye kutularını unutun. Çünkü hepsinin yerini alacak çok özel bir hediye kutusuyla sizlerin karşısına çıkıyoruz. Bahsettiğimiz hediye kutusu Sevgiliye Kalp Kutuda Çikolata Seti. İçerisinde herşey barındıran bir Sevgiliye Hediye.

Sevgililer Günü  Hediyeleri ürünleriyle her daim 1 numara olan Heryerehediye.com bu Sevgililer Gününde de fark yaratıyor. Sevgililer Günü Hediyesi dediğimize bakmayın. Resimli Çikolatalar her özel günde hediye edilebilir cinsten. Mesajlı Çikolataları Doğum Günü Hediyesi, Yıldönümü Hediyesi, Yılbaşı Hediyesi veya sizin için özel herhangi bir günde hediye edebilir sevdiğiniz insana mutluluğu yaşatabilirsiniz.

Kişiye Özel Hediyeler kategorisindeki en dolu dolu hediye olan Fotoğraflı Çikolatalar tamamen sizin için hazırlanıyor.

Sevdiğinize söylemek istediğiniz mesajları artık lezzetli mi lezzetli Kişiye Özel Çikolatalar üzerinden söyleyeceksiniz.

Üzerine mesaj yazabileceğiniz ve fotoğrafınızı bastırabileceğiniz çikolataların yer aldığı Sevgiliye Hediye Seti içerisinde aynı zamanda küçük bir seni seviyorum yazılı kalp yastık, küçük bir love yazılı ayıcık bulunuyor.

Sevgiliye Kalp Kutuda Çikolata Seti Özellikleri

  • Kalp Kutu içerisinde fotoğraflarınızın ve mesajlarınızın yazıldığı çikolatalar, minik bir yastık, minik bir ayıcık bulunuyor.
  • Sevgiliye Hediye Kutu tül ile kaplanarak sizin için özel hazırlanıyor.
  • Siparişiniz maksimum 2 günde kargoya verilecektir.
  • Kapıda Ödeme Mevcuttur.
  • Mutlu Günlerde Kullanın.

Whatsapp Destek Hattı
x
İletişime geçmek için tıklayınız
Tıklayınız