Sevgiliye Hediye Şişede Aşk Mektubu
Sevgiliye Hediye Şişede Aşk Mektubu
Sevgiliye Hediye Şişede Aşk Mektubu
Sevgiliye Hediye Şişede Aşk Mektubu
Heryerehediye

Sevgiliye Hediye Şişede Aşk Mektubu

P00100645

29,90 TL

eski zamanlardan kalma nostaljik bir gelenek...iletişimin ilk çağlardan gelen romantik bir yöntem. tabiki  sevgiliye hediye şişede aşk mektubundan bahsediyorum :)

telefon yok telgraf yok bunları geçtim güvercin bile yok. Karadan bağlantı bile yok. Sevdiğinizle aranıza uçsuz bucaksız denizler okyanuslar girmemiş olsa bile Sevgiliye Hediye Şişede Aşk Mektubu çok ama çok farklı bir hediye olacaktır.

whatsapp mı mesajlaşma mı saatlerce konuşmak mı? bunların hepsi monoton iletişim yönetemleri ve sadece anlık iletişimler için kullanılıyor artık. whatsapptan seni seviyorum demenin su içmekten farkı mı kaldı artık çok sıradan ve soğuk.

Ama dekoratif bir şişede içinde kırmızı güllerin olduğu saman ipiyle sarılmış kırmızı bir kağıtta yazılan mektup...o mektubu açarken geçen her saniye emin olun kalp ritmi şaşacaktır. Sevgiliye hediye de klasiğin dışında bir şey düşünüyorsanız ya da. aldığınız hediyenin yanına enterasan ve dikkat çekici bir şey koymak isterseniz Sevgiliye Hediye Şişede Aşk Mektubu güzel bir seçenek olacaktır.

Sevgiliye Hediye Şişede Aşk Mektubu sevgililler günü hediye olarak güzel bir seçenek olmasına rağmen yıldönümlerinizde ya da sevgilinize bi şeyleri ifade etme ihtiyacınızın olduğuher anda düşünülebilir ilginç bir süpriz olacaktır.

Sevgiliye Hediye Şişede Aşk Mektubu ürünümüz yaklaşık 30 cm lik dekoratif mantar kapaklı şişededir. şişenin için gül yapraklarıyla donatılmış ve içindeki mektup hasır ip ile sarılmıştır. hasır ipin ucunda da küçük bir mandalla tutturulmuş kırmızı zarf içinde bir fotoğrafınız bulunmaktadır.

dolu dolu romantizm kokan bir ürün daha heryerehediye.com dan sizler için özel olarak hazırlandı.

Diğer Romantik hediyeler için BURAYA tıklayabilirsiniz

Whatsapp Destek Hattı
x
İletişime geçmek için tıklayınız
Tıklayınız