Sevgiliye Hediye isim Yazılı Ahşap Defter
Heryerehediye

Sevgiliye Hediye isim Yazılı Ahşap Defter

P00100936

49,90 TL

Renk:
Siyah
Kırmızı
Mavi

Sevgililer Gününün yaklaşmasıyla birlikte en şık detaylara sahip Sevgililer Günü Hediyeleri de ortaya çıkmaya başladı. Ama sadece şıklık mıdır bir hediyeyi özel yapan? Biz Heryerehediye.com olarak sadece bir hediyede şıklığın önemli olmadığını sizi hatırlatan hediyelerin daha değerli olduğunu düşündük ve size özel Kişiye Özel Hediyeler tasarladık.

 

Sevgiliye hediye etmek üzere tasarlanan Ahşap Defter size özel bir çok detayıda üzerinde taşıyor. İsimli Ahşap Defter üzerinde mesajınız,tarih ve isimleriniz yazılarak tamamen size özel üretilecektir. İsim Yazılı Defter bu sene 14 Şubatta Alınabilecek Hediyeler listesininde başında geliyor. Her daim yanında taşıyabileceği içerisine bütün özel anlarınızı, tarihlerinizi not edebileceği Kişiye Özel Hediye bu senenin en sevilen hediyesi olacak.

 

İster içini ona söylemek istediğiniz sözlerle doldurun isterseniz sevdiğinize bırakın o doldursun.. Ama ne olursa olsun her bakıldığında aşk kokan bu güzel hediye sevdiğinizin olsun :)

 

Sevgiliye Hediye İsim Yazılı Bambu Defter Bilinmesi Gerekenler;

  • Ahşap Defter 18x14 cm boyutundadır.
  • Sevgiliye hediye ahşap defter Üzerine lazer kazıma işlemi ile isimleriniz, mesajınız ve tarih yazılarak üretilecektir.
  • Yanında kalemi ile birlikte gönderilecektir.
  • Ahşap defter siparişiniz Maksimum 2 günde kargoya verilecektir.
  • Satın almış olduğunuz tüm ürünlerde Kapıda ödeme mevcuttur.
  • Mutlu Günlerde Kullanın.

Whatsapp Destek Hattı
x
İletişime geçmek için tıklayınız
Tıklayınız