Sevgililer Günü Hediyesi Resimli Mektuplu Yastık
Sevgililer Günü Hediyesi Resimli Mektuplu Yastık
Sevgililer Günü Hediyesi Resimli Mektuplu Yastık
Heryerehediye

Sevgililer Günü Hediyesi Resimli Mektuplu Yastık

P00100660

249,90 TL

Sevgilinin yanında zamanın nasıl geçtiği anlaşılmaz. Paylaşılan anlar hep mutlu hep huzurludur. Size o mutlu anlarınızı hatırlatan en güzel icattı belkide fotoğraflar. Ama artık yeni nesil hatırlatıcılar mevcut. Her baktığınızda sevgiliniz ve siz, her baktığınızda mutlu anılarınız. Artık herşey size özel. Bir yastık düşünün ki bakıldığında belki klasik ama açıldığında siz.. Sevgililer Günü Hediyesi Resimli Yastık işte bu bahsettiğimiz herşey. Kırmızı dış yapısıyla aşkın rengini üzerinde barındıran Resimli Yastık içinde sizi barındırıyor.

İsimlerinizin, tarih ve resimlerinizin üzerinde yer aldığı Kişiye Özel Yastık hediye konusunda sizi bir üst level'e çıkartıcak. Sevgilinizi tam kalbinden vuracak Sevgililer Günü Hediyesi heryerehediye.com'la bir tıkla kapınızda :)

Sizde klasik hediyelerden sıkıldıysanız bu fırsatı kaçırmayın ve sevgilinize Resimli Mektuplu Yastık satın alın...

Sevgililer Günü Hediyesi Resimli Mektuplu Yastık Özellikleri

  • Kişiye Özel Yastık mektup şeklinde olup Seni Seviyorum yazılı kısım kaldırıldığında içinde 1 adet fotoğrafınız, isimleriniz ve tarih basılarak üretilmektedir.
  • Resimli Yastık 35x35 cm boyutundadır.
  • Sevgiliye Hediye Yastık içi kaliteli astar kumaşı içine doldurulmuş silikonlu elyaf içi ile birlikte gönderilmektedir.
  • Tüm Kişiye Özel Yastık çeşitlerinde kapıda ödeme mevcuttur.
  • Mutlu Günlerde Kullanın.

Whatsapp Destek Hattı
x
İletişime geçmek için tıklayınız
Tıklayınız