Sevgililer Günü Hediyesi Resimli Ahşap Kapaklı Fotoğraf Albümü
Heryerehediye

Sevgililer Günü Hediyesi Resimli Ahşap Kapaklı Fotoğraf Albümü

P00100666

59,90 TL

Sevgiliyle yaşanan her gün özel, her gün mutluluk.. Yaşanan özel günlerinizi hatırlamak anıları canlı tutar. Sevgilinize hediye alırken ona anılarınızı tekrar yaşatmaya ne dersiniz? Anılar canlı tutulmalı, tutulmalı ki her daim yanınızda olan sevgili özel olduğunu hep bilsin.. Onun için uğraşılmış kendi ellerinizle yapılmış bir Kişiye Özel Hediye onu ne kadarda mutlu eder. Sevgiliye Hediye seçeneklerinden en Kişiye Özeli işte size Fotoğraf Albümü.. Tamamen ellerinizde hazırlayacağınız ona özel günlerinizi fotoğraflarınızla anılarınızla hatırlatabileceğiniz Kişiye Özel Hediye tek tıkla kapınıza geliyor.

Doğum Günü hediyesi, Sevgililer Günü hediyesi, Yıldönümü Hediyesi, Askere Hediye veya herhangi bir gün, siz ne zaman isterseniz.. Alışılmışın dışanda özel bir hediye.

Resimli Ahşap Kapaklı Defter hem görünüşüyle hem fikriyle sevdiğinizi bir kez daha size aşık edecek..  Şık tasarımlı defter ahşap kapaktan oluşmaktadır. İçerisinde istediğiniz 12 adet fotoğrafınız ile gönderilmektedir. Siyak yapraklardan oluşan defter üzerine su bazlı beyaz kalem ile dilediğiniz şekilde yazılar yazıp çizimler yapabilirsiniz. Hem anı defteri hem de fotoğraf albümü niteliğindeki bu ahşap defter sevdiğinizin ağzını açık bırakacak cinsten etkileyici bir hediye alternatifi olacaktır.

Sevgililer Günü Hediyesi Resimli Ahşap Kapaklı Fotoğraf Albümü Hakkında

  • Sevgiliye Hediye ahşap kapaklı fotoğraf albümü telli yapısı ve ahşap kapağıyla oldukça kaliteli bir üründür.
  • Kişiye Özel Hediye 27x18cm büyük boy 25 adet 300 gr kaliteli siyah sayfadan oluşmaktadır.
  • Defter içerisinde 12 adet fotoğrafınız ile gönderilmektedir.
  • Siparişiniz maksimum 2 günde kargoya verilecektir.
  • Kapıda ödeme mevcuttur.
  • Mutlu Günlerde Kullanın.

Whatsapp Destek Hattı
x
İletişime geçmek için tıklayınız
Tıklayınız