Kurmalı ve Müzikli Dönme Dolap Çerçeve
Kurmalı ve Müzikli Dönme Dolap Çerçeve
Kurmalı ve Müzikli Dönme Dolap Çerçeve
Kurmalı ve Müzikli Dönme Dolap Çerçeve
Heryerehediye

Kurmalı ve Müzikli Dönme Dolap Çerçeve

P00100832

114,90 TL

En çok rağbet gören ürünlerimizden biri olan dönme dolap çerçevemizin yeni modeli olan kurmalı ve müzikli dönme dolap çerçeve heryerehediye.com farkıyla sizlerle.
12 adet fotoğraf sergilenebilen dönme dolap çerçevemiz diğer modellerde de olduğu gibi 22 x 33 cm boyutlarında olup oldukça gösterişli ve dikkat çekici bir aksesuar olmakla birlikte hediye olarak değerlendirildiğinde ise hediye aldığınız kişinin uzun yıllar unutmayacağı ve çok beğeneceği bir hediye olacağı aşikardır.

Kurmalı dönme dolap çerçevemiz beyaz renkte olup sol mekanizması solda olacak şekilde dururken geriye doğru 3-4 tur çevirerek kurulumunu yapıp bıraktığınızda müzik çalıp kendiliğinden döndüğünü göreceksiniz.

Sevgiliye hediye olarak anılarınızın yer aldığı fotoğraflarla birlikte verilecek olduğu takdirde çok büyük bir beğeni ve mutluluk ile karşılanacaktır.


sevdiklerinize doğum günü hediyesi olarakta değerlendireceğiniz bu kurmalı ve müzikli kendiliğinden dönen dönme dolap çerçeve ev hediyesi olarakte yeni evlenen arkadaşlarınıza alabileceğiniz çok şık bir hediye olacaktır.

12 adet fotoğraf sergilenebilen otomatik dönen dönme dolap çerçeve kapıda ödeme imkanı ile birlikte heryerehediye.com da sahiplerini bekliyor.

Diğer dönme dolap çerçeve seçeneklerine fiyatın altında bulunan modellerden göz atabilirsiniz.

Whatsapp Destek Hattı
x
İletişime geçmek için tıklayınız
Tıklayınız