Kişiye Özel Cup Cake Modeli Duvar Saati
Heryerehediye

Kişiye Özel Cup Cake Modeli Duvar Saati

P00100887

199,90 TL

Kişiye özel cup cake modeli Duvar saati mutfakta çok fazla vakit harcayan bir çok bayana uygun olsa da en çok anneye hediye olarak tercih edilen bir ürün.
Anneler günü hediyesi ya da anneye doğum günü hediyesi olarak alabileceğiniz bu cup cake tasarımlı duvar saati mutfağın şıklığına şıklık katacak bir tasarıma sahip.
Aynı zamanda mutfakte hep eksik olan ama bir türlü yokluğunu fark edemediğimiz o duvar saati artık yerini bulsun. Anneler günü hediyesi ne alacağım diye düşünenlerdenseniz bu cup cake tasarımlı duvar saati bence annenizi en çok mutlu edecek ürünlerden biri.
28 cm ahşap malzemeden üretilmiş olan anneye hediye duvar saatimizin üzerine dilediğiniz mesajı ve ismi yazdırmanız mümkün bunun için sepet ekle demeden önce sizden isten yazıları belirtilen yerlere yazmanız yeterli.

Sessiz akar mekanizmasıyla rahatsızlık vermeden hem bir ihtiyacınızı giderecek hem mutfakta güzel bir dekor olacak hem de anneniz ya da sevdiğinizin saate her baktığında sizi hatırlamasını sağlayıp mutlu edecek bir hediye.

Anneye hediye cup cake duvar saati siparişi verdiğiniz ertesi iş gününde kargoya verilir. Dilerseniz bu mutfak duvar saatini diğer tüm duvar saatlerimizi kapıda kredi kartsız nakit ödeme seçeneği ile satın alabilirsiniz.

 

Whatsapp Destek Hattı
x
İletişime geçmek için tıklayınız
Tıklayınız