Sevgiliye Hediye Dolu Dolu Kişiye Özel Yastık
Sevgiliye Hediye Dolu Dolu Kişiye Özel Yastık
Sevgiliye Hediye Dolu Dolu Kişiye Özel Yastık
Heryerehediye

Sevgiliye Hediye Dolu Dolu Kişiye Özel Yastık

P00100809

149,90 TL

DEĞİŞTİR
DEĞİŞTİR
DEĞİŞTİR
DEĞİŞTİR
DEĞİŞTİR
DEĞİŞTİR
DEĞİŞTİR
DEĞİŞTİR

Sevgiliye hediye alınırken önceleri olduğu gibi artık gösterişe dayalı pahalı hediyelerden ziyade anlamı olan maneviyatı yüksek hediyeler seçilmekte günümüzde. maneviyat denilince tabiki akla ilk gelenler hediyenin içinde kendinizden bi şeyler bulabildikleriniz oluyor. Örneğin Sekiz Fotoğraflı Romantik kişiye özel yastık.

Neden mi? çünkü bu tarz kişiye özel hediyelerde üründen çok ürünün içinde yer alanlardır hediyeye değer katan! hediyenin ne olduğunun önemi yoktur önemli olan üzerinde anılarınızın, sevdiğinizin yer almasıdır bu da oldukça anlamlı bir hediye seçimi olmuş olur.

ee tabi üzerinde resimleriniz ya da isimleriniz yazılı olduğu hediyelerde de en başta ne gelir? tabiki resimli yastıklar. çünkü her an başınızın altında olduğu için hediye kenara bi yere atılmak yerine kullanılır ve her kullanışta tekrar tekrar mutluluk verir.

Kişiye özel yastık sevgiliye hediye alternatifleri arasında oldukça tercih edilen bir seçenek olduğu için bizde yastık tasarımlarımızı yaparken sevgililerin isteklerini ön planda tutarak istekler dahilinde tasarımlar yapmaya çalışıyoruz. Ancak bir süre sonra farkettik ki sevgililerine hediye seçen özellikle bayanlar bu ürünlerin üzerinde her şeyden çokça bolca yer almasını istiyorlar. Çok resim olsun isimler yazsın tarih yazsın mesaj yazsın derken bu istekler bitmek bilmiyor.
Bizde madem öyle diyerek, özellikle de sevgililer günü hediyesi seçimi yapanların isteklerini göz önünde bulundurarak size dolu dolu bir aşk yastığı tasarladık ve bu yastığın üzerine tüm isteklerinizden bolca koyduk.


Sevgiliye Hediye Dolu Dolu Kişiye Özel Yastık hakkında bilinmesi gerekenler.
 

  • Bu kişiye özel yastık üzerinde 8 adet fotoğraf isimler tarih ve bir adet aşk mesajınız bulunmaktadır.
  • Sevgiliye hediye yastık 35 x 35 cm boyutlarındadır.
  • Resimli yastığımız saten kumaş üzerine en net ve parlak sonuçlar veren baskı tekniği ile baskı alınarak hazırlanmaktadır.
  • Bu mesajlı aşk yastığımızın içi kaliteli astar kumaşı içine doldurulmuş silikonlu elyaf içi ile birlikte gönderilmektedir.
  • Tüm kişiye özel yastık modellerimizde kapıda ödeme mevcuttur.
  • Resimli yastığın içi çıkarılarak yıkanabilinmektedi(Ters çevrilerek düşük sıcaklıklarda yıkanması baskı ömrünün uzun yıllar sürmesi açısından tavsie edilir.
  • Mutlu günlerde kullanın.


    Diğer sevgiliye hediye alternatifleri için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Whatsapp Destek Hattı
x
İletişime geçmek için tıklayınız
Tıklayınız