Kar Küreli Patlayan Kutu Seti
Kar Küreli Patlayan Kutu Seti
Kar Küreli Patlayan Kutu Seti
Kar Küreli Patlayan Kutu Seti
Kar Küreli Patlayan Kutu Seti
Heryerehediye

Kar Küreli Patlayan Kutu Seti

P00100654

149,90 TL

Patlayan kutu gibi hit bir hediye seçeneğinin yanına resimli kar küresi koyup size müthiş bir set oluşturmaya karar verdik.

Sizden gelen talepler doğrultusunda patlayan kutunun içine koyulabilecek en iyi seçeneklerden birinin Fotoğraflı Aşk Küresi olduğunu düşündük. Patlayan kutumuz sıradan bir kutu değil kar küremizde de fotoğrafınız mevcut. Çok dikkat çekici bir sevgilier günü kombini oldukları şüphesiz.

Patlayan kutumuzu duymayan kaldı mı bilmiyoruz ama; yine de anlatmak gerekirse gösterişten ve egodan uzak saf sevgi ve el emeği ile üretilmiş tam bir aşk kutusu.Patlayan kutu Film Şeridi Model - Explosion Boxta 10 fotoğraf bulunmakta ve 3 adet romantik mesaj içeren yazı ve isimleriniz bulunmakta! Ayrıca Kapağında da bir mesaj bulunmakta, baş harfleriniz ve size özel olan tarihiniz de yer almakta!Kısacası heryerinden romantizm fışkıran bir kutu :)
Bu kutu da ayrıca diğer patlayan kutularımızdan farklı ve şaşırtıcı olarak kapağının iç kısmına ip ile bağladığımız bir mesaj, kapağı kaldırır kaldırmaz kapağın altından sevdiğinizin önüne sarkarak şaşkınlığına şaşkınlık katacak?

Fotoğraflı kar küremiz ise içinde sizin fotoğraflarınızın yer alması ile kişiselleştirilmiş en farklı ve dikkat çekici ürünlerimizde biri.

İçindeki kar taneleri ve kalp parçacıklarının fotoğraflarınızın etrafında uçuşmaları ile size kış anılarınızın tam ortasına sürükleyebilir.

Patlayan Kutu Nedir

Patlayan Kutu Tamamen El emeği olarak hazırlanan bir hediyedir. Pahaya değil maneviyata değer veren,  sevdiği için özel olarak bir şeyler hazırlansın isteyen kişiler için çok ama çok ideal bir hediyedir.

Patlayan Kutu Siyah Kırmızı fon Kartonların Tamamen el emeği ile kesilip,biçilip sizin fotoğraflarınız yerleştirilerek hazıralan bir kutudur.

Patlayan Kutunun kenar ve taban kısımları birbirinden bağımsız sadece taban kısmından bağlantılı şekilde tasarlanmıştı. Bunun amacı ise kutunun kapağının açılmasıyla birlikte kutunun çiçek gibi açılmasını sağlayıp Süpriz yapılan kişiye adeta şok etkisi yaratmaktır.

  • Patlayan Kutunun Boyutları Yaklaşık 11 x 11 x 11 cm dir.
  • Patlamadan kasıt kesinlikle sesli ve zararlı bir patlama değil sadece diğer kutuların aksine kenarlara dağılması ve içindeki hediyenin direk sunumunu yapmasıdır
  • Patlayan Kutu 3 Kat ve kapaktan oluşmaktadır.
  • Estetik bir paketleme yapılarak gönderilmektedir.
  • Bu Modelin içine Kişiye özel fotoğraflı Asker Künyesi de dahildir.
  • Patlayan kutu tamamen elmaslarla süslü bir gerdanlıktan bile daha dikkat çekici bir hediyedir :)
     
  • Diğer patlayan Kutu  modellerine fiyat kısmının altındaki seçeneklerden ulaşabilirsiniz.

Whatsapp Destek Hattı
x
İletişime geçmek için tıklayınız
Tıklayınız