İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye
İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye
İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye
Heryerehediye

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye

P00100639

24,90 TL

Sevgililer günü hediyesi ya da yıldönümü hediye mi arıyorsunuz? hayatınızdaki en özel olan kişiye en özel hediyeyi mi arıyorsunuz? Hayır artık aramıyorsunuz çünkü aradığınız hediyeyi buldunuz :). İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye Seti eğer daha önce almadıysanız şu anda almamanız sevgilinizi büyük bir mutluluk ve şaşkınlıktan mahrum bırakacağınız anlamına gelir.İnci taneniz incisiz kalmasın.

İstiridye içinde bu incinin oluşumu 3 ile 7 yıl sürmektedir ve bu özel mi özel olan inci tanesi sevgilinize hediye etmeniz için sizleri bekliyor. Tamamen canlı olarak gelmesi için konservedeki tuzlu suya konulan istiridyeyi kendiniz açıp incisini kendi ellerinizle çıkaracaksınız.

Bu gerçektende çok özel olan hediye tabiki de sizin en özeliniz olan sevdiğiniz için çok güzel ve doğru bir alternatif olacaktır. Km lerce uzaktan okyanusun metrelerce altından çıkarılıp getirilip sevdiğinizin boynuna özel mi özel olan inciyi kendi ellerinizle takmak oldukça özel olacak.

İstiridye canlısı inci tanesini yıllar içinde üretir. ve bu inci farklı renklerde ve tonlarda olabilmektedir. Çoğu kültürde incilerin çıkardığı kişilere uğur getirdiği ve getireceği uğurun da renklerine göre belirlendiği inanışı hakimdir. Bunun doğru ya da yanlışlığı bilinmez ama bilinen şu ki inci zaten çok özel bir ürünken bunu sevginizle harmanlayıp en özelinize vermeniz o inciyi kat ve kat anlamlı hale getirecektir.

İnci Tanem deriz en sevdiğimize bazen hatta şarkıları bile yazılmıştır bi çok kez. Değeri de burdan gelir zaten nadir ve özel oluşundan tıpkı sevgiliniz gibi.  İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye Seti yılnızca bir inci tanesinden oluşmamaktadır. Bunu Sevgilinize özel ve layık bir şekilde sunmak için paket haline getirlmiştir.İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye Seti içeriği şu şekildedir.
 

  • 1 adet konserve içinde istiridye içinde gerçek inci
  • 1 adet kolye
  • İncinin içine yerleştirleceği gümüş özel tasarım kafes kolye ucu

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye renk ve anlamları şu şekildedir;
 

  • Beyaz Renk İnci : Sağlık veuzun ömür olarak anlamlandırılır.
  • Krem Renk İnci : Sonsuz Mutluluğu ifade eder
  • Şeftali Rengi İnci : Saf ve duru sevgi anlamına gelmektedir.
  • Altın Rengi İnci : Servet ve sıkıntısız bir hayat
  • Siyah Renkli İnci : Siyah renk ise kimi inanşta bilgelik kimi inanışta ise AŞK ı ifade etmektedir.
     

Whatsapp Destek Hattı
x
İletişime geçmek için tıklayınız
Tıklayınız