Çiçekli Yılbaşı Hediyesi Kanvas Tablo 40x40 cm
Çiçekli Yılbaşı Hediyesi Kanvas Tablo 40x40 cm
Çiçekli Yılbaşı Hediyesi Kanvas Tablo 40x40 cm
Çiçekli Yılbaşı Hediyesi Kanvas Tablo 40x40 cm
Heryerehediye

Çiçekli Yılbaşı Hediyesi Kanvas Tablo 40x40 cm

P00100604

44,90 TL

Evinizi  hazırlarken duvarlarınızda kendi tablolarınız asılı olsun istemez misiniz? İşte Kanvas Tablo burada devreye giriyor. Ev dekorasyonunuzda sizin için en özel tercihlerden biri olacak Kişiye Özel Kanvas Tablo tamamen sizin için üretilecektir.

Bu sene ne çok tercih edilen ürünlerden bir tanesi olan kanvas tablolar artık sizin isteğiniz doğrultusunda hazırlanıyor.

Kişiye Özel Hediyeler en özel hediyelerden birtanesi. Size ait, sizin için, siz ile hazırlanmış Yılbaşı Hediyesi her bakıldığında gülümsemenize sebep olacak. İstediğiniz herhangi bir fotoğrafınızı, anınızı üzerinde taşıyacak olan Yeni yıl Hediyesi tablolar özel tasarımıylada ev dekorasyonunuza eşlik edecek.

Fotoğraflara her bakıldığında o ana gidip o günü tekrar yaşarız. Siz artık Resimli Kanvas Tablo sayesinde fotoğraflarınızı en şık şekilde duvarlarınıza asacaksınız.

Çiçekli Kanvas Tablo Yılbaşı Hediyesi olarak tercih edilebileceği gibi Sevgililer Günü Hediyesi, Yıldönümü Hediyesi veya Doğum Günü Hediyesi olarakta son derece şık bir tercih olacaktır.

Duvarlarınızın son trendi kanvas tabolar bir tıkla Heryerehediye.com sayesinde kapınızda :)

Çiçekli Yılbaşı Hediyesi Kanvas Tablo Hakkında;

Kanvas tablo modellerimiz 1. Sınıf kalitede kanvas tuval kumaşı üzerine su bazlı mürekkep kullanılarak hazırlanmaktadır.

2 cm Kalınlığındaki ahşap kasaya gerdirilmiş olarak hazırlanan kanvas tablolarımız adresinize gönderildiğinde, duvarınıza asılmaya hazır bir şekilde elinize ulaşacaktır.

Fotoğraf ya da tasarım kasnağın 4 tarafını da örtecek şekilde gerilmiştir.Bu yüzden çerçeve gerektirmeden kullanılabilir ve şık ve doğal bir görünüm sağlar.
Kişiye Özel Kanvas Tablolarımız ısı değişimlerinden etkilenmemektedir, böylece uzun zaman sonra bile esneme, yamulma gibi durumlarla karşılaşmazsınız.
Kullandığımız mürekkep iç mekan ve su bazlı olduğu için insan sağlığına zararlı solvent bileşenleri içermez.
Baskılar, fotoğraf kalitesinde olup, canlı ve gerçek renkler ile evinize renk katacaktır.
Kanvas tablolarımızı 25x25,30x45,40x40,40x60,50x50,50x70,60x60 ve 70x70 cm seçenekleriyle sizlere sunmaktayız.

Whatsapp Destek Hattı
x
İletişime geçmek için tıklayınız
Tıklayınız