Askere Hediye Şafak Sayar Çerçeve
Heryerehediye

Askere Hediye Şafak Sayar Çerçeve

P00100820

59,90 TL

Birlikte atan kalpler hep yanyana olmak ister. Sevdiğini her zaman yanında, ellerini ellerinde tutmak isterler. Sevdiğinden bir süreliğine ayrı kalmak zorunda kalacak asker sevgilinize özel çerçeve heryerehediye.com'da. Zaman çabuk ilerliyor. Ya da bunu söylemek kolay geliyor. Asker sevgiliniz gurbette şafak sayacak, size kavuşmak için bir gün daha bitsin diye bekleyecek. Peki sevgilinize Askere Hediye Şafak Sayar Çerçeve hediye etmeye ne dersiniz? Sevgiliniz bu Asker Hediyesi sayesinde size kavuşmaya kaç gün kaldığını görecek. Üstelik sizi her daim hatırlamanızı sağlayacak fotoğrafınız, isimleriniz ve onun için yazdığınız mesajınızda üzerinde yer alacak. Zaten aklından hiç çıkmadığınız sevdiğiniz Kişiye Özel Çerçeve sayesinde her daim sizi görecek. Desteğinizi her zaman yanında hissedecek.

Gurbetlik elbette zor. Sevdiğinden ayrılmak hüzünlü. Sevdiğinizi kutsal görevi için uğurlarken ona Askere Hediye tasarımlarından birini hediye edip yüzünde tebessüm yaratabilirsiniz. Sizden ayrılmanın hüznü gözlerine düşmüş sevdiğiniz bu Şafak Sayar Çerçeve sayesinde mutluluğu tüm kalbinde hissedecek.

Askere Hediye Şafak Sayar Çerçeve tamamen kişiye özel üretilmekte olup sizden gelen fotoğrafınız, isimleriniz ve mesajınız ile hazırlanacaktır. Üzerinde askerlik yapacağı gün sayısı yazılı tasarım sayesinde sevdiğiniz günleri daha kolay anımsayacak. Kavuşmaya kaç gün kaldığını saymak daha kolay gelecek. Çünkü her baktığında sizi yanında görecek...

Askere Hediye Şafak Sayar Çerçeve Hakkında

  • Askere Hediye Çerçeve A4 boyutlarındadır.
  • Hem duvara asılabilmekte hemde masada ayakta durabilmektedir.
  • Kişiye Özel Çerçeve üzerine fotoğrafınız, isimleriniz ve mesajınız yazılarak özel tasarımıyla üretilmektedir.
  • Maksimum 2 gün içerisinde kargoya verilmektedir.
  • Askere Hediye siparişi kapıda ödeme mevcuttur.
  • Mutlu Günlerde Kullanın.
  • çerçeve rengi stok durumuna göre siyah ya da beyaz olarak gönderilmektedir.

Whatsapp Destek Hattı
x
İletişime geçmek için tıklayınız
Tıklayınız